Annette stelt zich voor

ExtraRunner AnnetteIk ben Annette Koster 51 jaar geboren en getogen in Gorinchem en samenwonend met Fredo (ook een ExtraRunner) en met mijn zoon Cuneyt (22 jaar). Ik ben werkzaam bij Pelican Rouge coffee Roasters te Dordrecht als medewerker klantenservice technische dienst.

Wat is je sportieve achtergrond

Op mijn 15e ben ik begonnen met karate maar niet verder gekomen dan de gele band. Daarna groepslessen gevolgd zoals tai-bo/aerobics/steps en fitness. In 2002 ben ik begonnen met hardlopen. Mijn eerste 10 km was in Rotterdam met de business estafette marathon. Daarna is mijn verslaving met hardlopen begonnen. In 2009 wilde ik mij opgeven voor de I-run maar omdat ik al wat kilometers had gelopen kon ik gelijk doorstarten met de ExtraRunners.

Welke runs heb je allemaal al gedaan

Ik heb verschillende runs gelopen Univé Circuit, Marikeloop, Bergrace by night, Zevenheuvelenloop, Vlinderloop, IJsselsteinloop, ’t is voor niksloop, Bruggenloop en twee keer de Roparun.

Wat is jouw favoriete afstand

10 km of langer ik ben een dieseltje

Hoeveel Marathons (en/of halve’s) heb je inmiddels gelopen

Ik heb een aantal halve marathons gelopen Eindhoven, Leiden, Utrecht, Amsterdam, Schoorl, Egmond aan Zee, Oostvoorne, Ostia in Rome en twee keer een trail in Oosterbeek en Schoorl. Ga in 2015 zeker nog een paar trails lopen. Lekker genieten van de natuur met heuvels en bergen.

Ik heb 2x de marathon van Rotterdam gelopen. In 2003 en 2013. Ik dacht dat het de laatste zou zijn maar kreeg
toch weer de kriebels toen de marathon groep er weer voor ging trainen. Dus ik ga er weer voor op 12 April.

Poort 6 - 2014Hoe heb je je voorbereid op de Marathon

Ik heb mij voorbereid met een schema van Dickie op di en do interval en zondag de lange duurloop. en..op zondagmiddag na de duurloop lekker met de beentjes gestrekt op bed liggen met een kop thee en stuk chocola. Nog één duurloop te gaan en dan gaan we op 12 April knallen met z’n allen…

Wat verwacht je precies van de Marathon

Genieten en lachend over de finish met alle ExtraRunners.

Heb je nog tips voor andere lopers

HOL VOOR DE LOL en lekker blijven bewegen !!

Doorgeefpen

Ik geef de pen door aan Aneta Eliasz

You may also like...