Cor(retje) stelt zich voor

Cor  - Van der Straatenloop 2012

Hallo allemaal mijn leven is begonnen op 17 mei 1962 te Rotterdam. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Vianen en mijn schooltijd in Utrecht. Ben getrouwd met Gerina heb twee mooie dochters Sunniva en Ravenna. Ik werk sinds 1985 als (HSEQ) Health, Safety, Environment & Quality Officer bij Bilfinger Industrial Services te Zwartewaal heb sinds enige tijd een vaste werkplek op de site ExxonMobil in Rotterdam (Botlek) hiervoor was ik te vinden van de Moerdijk tot Vlissingen en van Utrecht tot Den Helder. Ik ben al enige tijd (2009) bij de ExtraRunners, trots ben ik op het bekende Corretje en dat ik als assistent trainer Vivi & Dick mag ondersteunen bij de trainingen ?

Wat is je sportieve achtergrond

Als klein kereltje ben ik begonnen met voetballen in Vianen Bij Brederodes hier ben ik tot het eerste elftal gekomen in deze periode aan diverse internationale voetbaltoernooien deelgenomen. Ook in deze periode aan Judo gedaan ben hier na blauwe slip gestopt wel in 1976 1ste geworden bij een internationaal judotoernooi. In Gorinchem ben ik toen bij Jan van Arkel triathlon club aangesloten en heb hier wat jaren rond gezwommen, gefietst en gelopen, helaas nog nooit een hele triathlon. Ook hadden wij zelf een team Triathlon Team “Unlimited” met dit team veel aan Run Bike Run meegedaan, ook in Schelluinen lid geweest van de voetbalvereniging en gespeeld in 2de en 1ste elftal en een blauwe maandag met ExtraRunner Alfredo tennis gespeeld. In 2009 bij Run2Day loopgroep gekomen nu de ExtraRunners……………..

Welke runs heb je allemaal al gedaan

Diverse jaren aan Univé loopcircuit deelgenomen, Eindhoven loop, Spark loop Spijkenisse, Run4Freedom Gorinchem, PWN Egmond, Groet uit Schoorl, diverse malen, Crazy River Run, Zevenheuvelenloop Nijmegen, Rotterdam 10 en iets langer, Fisherman’s Friend StrongmanRun, Terschelling, de Roparun en…………

Wat is jouw favoriete afstand

Ik heb geen favoriete afstand maar ik ben wel een diesel.

Hoeveel Marathons (en/of halve’s) heb je inmiddels gelopen

Ik heb ongeveer 8 halve gelopen zoals: Eindhoven, Groningen 2x, Egmond, Amsterdam, Utrecht, Gorinchem, Spijkenisse. Twee keer hele van Rotterdam & 1 maal de Berenloop van Terschelling alle onder de 4 uur & dit jaar nummer drie van Rotterdam en de vierde in totaal.

CorHoe heb je je voorbereid op de Marathon

De voorbereiding doe ik niet alleen maar samen met de hele leuke groep aan de hand van schema die we van Dick hebben gekregen, ik kijk niet te veel op het schema dus voor mij is bijna iedere training een verrassing.

Heb je nog tips voor andere lopers

Lekker genieten tijdens het lopen kijk om je heen er zijn zoveel mooie plaatjes onderweg, pijn is soms fijn en we zijn allemaal recreanten dus HOL voor de LOL.

Doorgeefpen

Ik geef de pen door naar ….

You may also like...

2 reacties

  1. 25 maart 2015

    […] geef de pen hierbij door aan…… mijn challenge partner Cor.!!! […]

  2. 28 juni 2015

    […] ga afsluiten met een duim omhoog richting Dick, Vivi, Hafid, Cor, Nicole, Gert en allen die training geven of hebben gegeven! Dankzij jullie kunnen zoveel mensen […]