iRun januari 2016

iRun Clinic GorinchemWij laten je ervaren dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond!

iRun januari 2016 – De beginnersclinic bestaat uit 7 trainingen voor beginnende lopers. De clinic start op 9 januari vanuit de Run2Day winkel aan de Langendijk 73 te Gorinchem.

Enthousiaste instructors geven op 7 achtereenvolgende zaterdagen vanaf 9.30 uur inspirerende looptrainingen. De trainingen zijn afgestemd op je eigen niveau en je leert hoe je verantwoord én lekker kunt hardlopen. Na de training staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt je instructor hoe je die week zelf kunt trainen. Of je na de clinic 3 of 5 km kunt rennen…..het maakt niet uit, plezier en hardlopen ervaren als een tool om je beter te voelen staan voorop. Na de clinic heb je binnen de eXtraRunners heel veel mogelijkheden om lekker te blijven trainen.

Kosten en inschrijven
De clinic in januari kost 45 euro. Naast de 7 trainingen, krijg je loopschema’s ,en bijscholing in je looptechniek, voorlichting over voeding en kleding en natuurlijk een korting van 10% op de mooiste runningschoenen en kleding bij Run2Day Gorinchem.

Wil je je weekend ook fit starten met een flinke energy boost? Meld je dan aan door een mail te sturen naar gorinchem@run2day.nl of loop gewoon binnen aan de Langendijk 73.

You may also like...