Oliebollenloop Run2Day Gorinchem – Ook dit jaar weer!!!!

Oliebollenloop Run2Day GorinchemOok dit jaar is er natuurlijk weer onze oliebollenloop! Het jaar op een gezellige manier afsluiten dat willen we natuurlijk allemaal, waarom begin je dan niet met een leuk stukje rennen!

Voor wie?
Al voor de 8e keer organiseren we de oliebollenloop. Het is bedoelt voor eXtrarunners en aanhang. We willen dit zeker niet beperken tot de leden maar neem gerust iemand mee! Wij zorgen weer voor een leuk parcours waar iedereen zich thuis voelt.

Wat/Waar/Hoe?
We starten op onze normale trainingstijd 9.30 uur vanuit de winkel. Spullen kun je zoals gewoonlijk achterlaten in het Runhouse. We lopen over twee afstanden, 5 km en 8 km. Het gaat dit jaar ook weer niet om de tijd maar om de gezelligheid. Bij de finish staan er natuurlijk naast de thee en de glühwein ook weer heerlijke oliebollen op jullie te wachten!

Inschrijven?
Om voldoende oliebollen te hebben en om niet de eerste week van het nieuwe jaar oliebollen te moeten eten weten we graag vooraf wie er mee gaat doen. Doe een mailtje via onderstaande link(contact) en je bent dr bij;) >

You may also like...