Run2Day Halloween Run

facebook-591x591Griezelige Halloween Run maakt Gorinchem onveilig

Het centrum van Gorinchem staat zaterdagavond 31 oktober in het teken van de Run2Day Halloween Run, presented by Saucony. Ruim 50 griezelig geschminkte hardlopers rennen door de stad. Angstaanjagende zombies en skeletten jagen argeloze voorbijgangers en doodsbange toeristen de stuipen op het lijf. Beats gaan door merg en been, want jij kunt nergens heen…

Lopers in Halloween outfit starten om 22:00 uur bij de in een spookhuis omgetoverde hardloopwinkel Run2Day aan de Langendijk 73. Ze zullen de stad tot middernacht onveilig maken. There is no escape! Je hart gaat tekeer, iedereen haalt gejaagd adem, angstaanjagende beats van DJ Evil Dead vullen de nacht: ren voor je leven, want dit is de Halloween Run 2015.

Doe mee – als je durft!
Schrijf je in voor de griezeligste loop van het jaar via gorinchem@run2day.nl. Vermeld bij de inschrijving je naam, geslacht en t-shirt maat. Elke deelnemer krijgt een limited edition Run2Day Halloween shirt. Let op: op=op! Daarnaast krijgt de loper met het beste Halloween kostuum een Saucony Ride 8 schoen. De deur gaat open om 20:30 om iedereen van een awesome skull face painting te voorzien.

Eigenaar Dick de Goeij legt uit waarom Run2Day in samenwerking met Saucony de Halloween Run presenteert: De Halloween Run is al vier jaar een enorm succes. Nu rollen we dit uit naar 19 steden met als voornaamste doel: Hardlopen nog leuker maken! Rennende lijken door de stad, een dj die vanaf een bakfiets de deelnemers voortjaagt door het holst van de nacht. Run2Day maakt hardlopen nog leuker, maar op 31 oktober zijn we bloedserieus.”

When dawn is at hand, we run like the devil is chasing us!

Blijf op de hoogte van de Halloween Run en volg ons op Facebook Run2Day Gorinchem

You may also like...