Sportivity Trailrun Werkendam

Sportivity TrailrunDe meeste zijn mogelijk nog aan het nagenieten van de SantaRun Gorinchem, maar vergeet niet de volgende run komt ook naderbij. En wel de tweede Sportivity Trailrun in Werkendam op zaterdag 27 december 2014. Dit belooft een mooi spektakel te worden en zeker nadat Martin Delleman eens een kijkje is wezen nemen op de locatie waarvan hiernaast de foto staat afgebeeld.

Vorig jaar liepen er 140 lopers over de paden in de Biesbosch en dit jaar heeft men er voor gekozen 250 lopers te laten deelnemen aan deze trailrun. De animo was groot en waren binnen zes weken alle startnummers verkocht en steunt men hiermee dit jaar Stichting Villa Joep die zich inzet voor kinderen met kinderkanker

De lopers hebben de keus uit drie afstanden, namelijk 5, 10 en ruim 15 kilometer. Het parcours is door de vele regen nat en drassig en in de sloten waar door en overheen gegaan moet worden staat nu weer water dus de lopers zullen een mooie uitdaging hebben hun afstand te lopen en moe maar voldaan de finish te bereiken.

Bij de start en de finish van naamgever sportschool Sportivity staat een DJ die de lopers en toeschouwers de hele middag voorziet van een lekker muziekje. De start vindt plaats om 13.30 uur en om 13.15 uur is er een algemene warming up voor alle lopers onder leiding van de instructeurs van Sportivity waarna snel het startschot gelost kan worden. Op en in de omgeving van het parcours worden meerdere filmopnames gemaakt en zelfs vanuit de lucht worden de ruim 250 lopers op de plaat gezet wat spectaculaire beelden op zal leveren.

Bron: FB Martin Delleman

You may also like...