Sylvia stelt zich voor

IMG_3582Ik ben Sylvia Vermeulen en geboren in december 1969, inmiddels dus alweer 45 jaar. Woon samen met mijn grote liefde Frans Groenendijk. We hebben een heerlijk plekje in Gorinchem Oost gevonden. Ben werkzaam bij TROX Nederland in Spijk als management assistent. Elke dag lekker op het fietsje naar kantoor.

Wat is je sportieve achtergrond

Ben begonnen met voetballen, maar een damesteam was er toen nog niet. Dat was het toch ook niet helemaal. Door school ben ik in aanraking gekomen met handballen en ja dat was het. Dat heb ik 30 jaar gedaan. Handbal was mijn lust en mijn leven. Ik liet geen training en/of wedstrijd voorbij gaan. Helaas liet een blessure mij stoppen met handballen. Maar stoppen met sporten, dat pastte niet helemaal bij mij. Wilde toch graag in conditie blijven en kwam toen in aanraking met het hardlopen. Daar ben ik helemaal voor gegaan.

Welke runs heb je allemaal al gedaan

Loop inmiddels alweer een aantal jaren hard en heb al meerdere loopjes gedaan. Waarvan al twee keer de Roparun, Zevenheuvelenloop in Nijmegen, Bruggenloop in Rotterdam, meerder loopjes van het Univé Grote Rivieren Loopcircuit, Asics Duintrail in Schoorl, Berenloop op Terschelling.

Wat is jouw favoriete afstand

Favoriete afstand is toch wel de 10 kilometer. (PR is 44m:58s) gelopen bij de Poort 6 loop in Gorinchem. Het leukste vind ik toch wel de interval trainingen en een trail loop. Heerlijk in de natuur en onverhard.

Hoeveel Marathons (en/of halve’s) heb je inmiddels gelopen

Een marathon heb ik nog nooit gelopen. De halve al meerdere malen. Gisteren nog in Dordrecht, de Halve van Hercules. Het was een prachtige loop, door een prachtig stiltegebied. Deze hebben we ook gelopen in de aanloop naar 12 april. Heerlijk tempo, 5.40 per minuut.

Hoe heb je je voorbereid op de Marathon

Vanaf eind januari zijn we in training, 3x in de week. Dinsdag interval, donderdag Fartlek en in het weekend een duurloop. We hebben het schema van Dick ontvangen en daar zijn we mee aan de slag gegaan. We trainen met elkaar en dat stimuleert enorm.

Wat verwacht je precies van de Marathon

Een mooi gevoel om tussen al die lopers te lopen. Ik loop niet de hele marathon, samen met Corrine Verschoor lopen we de Business Duomarathon. Dat we met z”n allen over de streep komen en we allemaal trots kunnen zijn dat we het hebben gehaald. En zeker niet vergeten, Genieten…

Heb je nog tips voor andere lopers

Jeetje een goede tip……er zijn er al zoveel geweest… HOL voor de LOL, schijt aan de tijd , luisteren naar je lichaam, geniet ervan…….

Mijn Tip: Neem op tijd je rust!!

Doorgeefpen

Ik geef de pen door aan Bert Reijneveld

You may also like...

4 reacties

 1. 1 april 2015

  […] En in het weekend staat er een duurloop op het programma die ik meestal gezellig met Sylvia en Corrinne […]

 2. 9 mei 2015

  […] had de eer om in de Hoeve te mogen verblijven, samen met Jan, Frans en Sylvia. De hoeve is een prachtige locatie, op loopafstand van het centrum en op loopafstand van de start. […]

 3. 28 juni 2015

  […] Terschelling (gezellig weekend met veel ExtraRunners en super gelopen met Corrine W en dankzij haas Sylvia een mooie tijd neergezet!), Dordrecht en […]

 4. 18 juli 2015

  […] mijn tweelingzus. Ben opgegroeid in Gorinchem. Woon alweer een aantal jaren samen met mijn meisje, Sylvia. Ben werkzaam in de scheepsbouw, voornamelijk in de binnenvaart, als […]