Beginnersgroep 11 januari 2020

beginnersgroep hardlopen

Beginnersgroep!

Zaterdag 11 januari 2020 starten de Extrarunners met een nieuwe clinic voor beginnende hardlopers. Op eigen niveau en in groepsverband leren professionele trainers de deelnemers de fijne kneepjes van het hardlopen. In 7 weken wordt er met elkaar voor dat ene doel getraind: 30 minuten achter elkaar hardlopen.

De trainingen starten op zaterdag 9.30 uur vanaf het sportpunt aan het Heerenlaantje 18 in Gorinchem en duren tot ongeveer 11.00 uur. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij, naast de groepstrainingen op zaterdag, thuis ook één (of liever twee) keer per week trainen. Het speciale trainingsschema krijgen zij van de Extrarunners.
De clinic wordt afgesloten met een gezellige eindloop die als voornaamste motto heeft: Hol voor de lol. Voor iedere deelnemer ligt er bij de finish een medaille en een T-shirt klaar.

Deelname aan deze clinic van zeven weken kost 50 euro. Hiervoor krijgen de deelnemers professionele begeleiding, hardloopschema’s, een T-shirt, een medaille en een hoop gezelligheid terug. Na afloop van de clinic kunnen de beginnende hardlopers doorstromen naar de middengroep van de Extrarunners.
Inschrijven kan via onderstaande knop.