WinterFireRun 2020

Afgelopen zaterdag 4 januari deden er weer aardig wat ExtraRunners mee aan de WinterfireRun in Vuren.
Ondanks het frisse windje bleef het droog en kon er na afloop nog heerlijk worden genoten van een kopje erwtensoep.
Op de facebook pagina van de WinterfireRun staan veel foto’s en de uitslagen.

WinterFireRun 2020WinterFireRun 2020WinterFireRun 2020WinterFireRun 2020WinterFireRun 2020WinterFireRun 2020WinterFireRun 2020WinterFireRun 2020WinterFireRun 2020

beginnersgroep hardlopen

Beginnersgroep!

Zaterdag 11 januari 2020 starten de Extrarunners met een nieuwe clinic voor beginnende hardlopers. Op eigen niveau en in groepsverband leren professionele trainers de deelnemers de fijne kneepjes van het hardlopen. In 7 weken wordt er met elkaar voor dat ene doel getraind: 30 minuten achter elkaar hardlopen.

De trainingen starten op zaterdag 9.30 uur vanaf het sportpunt aan het Heerenlaantje 18 in Gorinchem en duren tot ongeveer 11.00 uur. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij, naast de groepstrainingen op zaterdag, thuis ook één (of liever twee) keer per week trainen. Het speciale trainingsschema krijgen zij van de Extrarunners.
De clinic wordt afgesloten met een gezellige eindloop die als voornaamste motto heeft: Hol voor de lol. Voor iedere deelnemer ligt er bij de finish een medaille en een T-shirt klaar.

Deelname aan deze clinic van zeven weken kost 50 euro. Hiervoor krijgen de deelnemers professionele begeleiding, hardloopschema’s, een T-shirt, een medaille en een hoop gezelligheid terug. Na afloop van de clinic kunnen de beginnende hardlopers doorstromen naar de middengroep van de Extrarunners.
Inschrijven kan via onderstaande knop.

Trailkalender

Ook in 2020 gaan we weer het bos in om te trainen. Frans zal de bostraining voor zijn rekening nemen en jullie via de app op de hoogte houden. We hebben de volgende zondag gepland:

9 februari 2020
Nieuwe data volgen

Zoals altijd vertrekken we om 9:30 uur vanaf het parkeerterrein naast de Karwei. Iedereen is welkom om mee te gaan, ook niet leden mogen aansluiten om een keer kennis te maken met onze loopgroep. We zijn tussen 12 en 12.30 uur weer terug in Gorinchem.

Soms wil je voor die ultieme uitdaging gaan, een mooie trailrun die net iets langer is dan je gebruikelijk loopt….  toch een keer een marathon lopen………….allemaal uitdagingen waarvoor je meer moet trainen. Het gevolg kan zijn dat je tegen ongemakken aan loopt. Je kunt dit natuurlijk niet altijd voorkomen maar je kunt de kans op ongemakken wel verkleinen. Massage kan daar op een positieve manier aan bijdragen. Al meer dan 10 jaar kun je bij ons ook terecht voor sportmassage, achter de winkel hebben we een professioneel ingerichte massageruimte en NGS (Nederlands Genootschap Sportmassage) opgeleide handen. Massage bevordert de doorbloeding van je spieren en helpt bij de afvoer van afvalstoffen. Massage levert een positieve bijdrage aan je herstel na zware en lange inspanning en helpt je bij voorkomen van blessures. Wil je een keer een massage ontvangen of wil je meer weten over de werking? Neem gerust contact met ons op.